Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tietosuojaseloste

Tämä on henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste.

Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan sitä. Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on kuvata mahdollisimman selkeästi ja ymmärrettävästi miten Loitsun Lumo kerää, käsittelee ja säilyttää asiakas- ja henkilötietoja henkilötietolain ja EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

Käyttämällä verkkosivustoa, palvelujamme tai ottamalla meihin yhteyttä hyväksyt, että käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. 

Henkilötietojen kerääminen

Keräämme, säilytämme ja käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja vain alla määriteltyihin tarkoituksiin:

- Asiakassuhteen ylläpito

- Yhteydenottopyyntöihin vastaaminen

- Laskutus

- Käyttäjien tunnistaminen

- Palvelujen tuottaminen ja toimittaminen

- Asiakastietojen ylläpito

- Palvelujen kehittäminen

- Markkinointi

- Sopimusvelvoitteiden toteuttaminen

Rekisteritiedot ja tietolähteet

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Y-tunnus (jos yritysasiakas)
  • laskutus- ja maksutiedot
  • Yhteydenotot
  • Asiakkuuteen liittyviä tietoja, kuten tilaushistoria ja ajanvaraushistoria
  • Asiakaspalautteet 
  • Sivuston käyttäjän luvat ja suostumukset

Keräämme asiakkaasta tietoa, kun hän tekee ajanvarauksia, ostaa palveluita tai käyttää www-verkkosivustoa. Lisäksi saatetaan tallentaa tietoja, jotka saadaan www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

Käyttäjätietoja rekisteröityy evästeiden kautta. 

Syöttämällä henkilötietoja verkkosivuilla olevaan lomakkeeseen tai muutoin käyttäjän ilmoittaessa henkilötietojaan Loimun Lumolle, hyväksyy hän henkilötietojensa keräämisen, käytön ja luovuttamisen tämän tietosuojaselosteen mukaisesti tässä tietosuojaselosteessa ilmoitettuun rajoitettuun tarkoitukseen.

Maksuliikenne

Maksuliikenne tapahtuu Visma Fivaldin kautta.

Henkilötietojen luovuttaminen

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolisille tahoille. Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa Suomen lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä.

Loitsun Lumon verkkosivusto sekä sosiaalinen media saattavat sisältää linkkejä muille sivustoille, eikä Loitsun Lumo ei vastaa niiden sisällöstä. Mikäli käyttäjä vierailee tällaisella linkitetyllä sivustolla, tapahtuu sivuston käyttö kyseisen sivuston oman tietosuojaselosteen mukaisesti.

Henkilötietojen säilytys

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietojasi säilytetään palvelimilla, jotka on suojattu yleisten käytäntöjen mukaisesti. Säilytämme tietojasi vain niin pitkään kuin asiakkuuden kannalta on tarpeellista tai laki sitä vaatii.  

Pääsy henkilötietoihisi on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.

Tietojen antamisen pakollisuus

Jos et halua antaa henkilötietojasi tai salli niiden käsittelyä, emme pysty toimittamaan palvelua ja täyttämään toimintamme tarkoitusta. 

Sinun oikeutesi

Olemme sitoutuneita kunnioittamaan henkilötietolain 26§ mukaisesti oikeuksiasi henkilötietoihisi. Sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käyttöä, saada virheet korjatuksi tai kieltää tietojesi käyttö kokonaan. Mikäli olet antanut suostumuksesi tietojen käsittelyyn, voit perua sen milloin tahansa.

Luomun Lumo ei luovuta mitään rekisteriä sivullisille. Kaikki henkilötietojen siirrot EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle edellyttävät, että siirrosta on tehty erillinen tiedonsiirtosopimus tai tietosuojan taso on muilla tavoin lainmukaisesti varmistettu.

Voit toteuttaa edellä kuvatut oikeutesi ottamalla meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@loitsunlumo.fi. Tarkastuspyynnössä tulee olla maininta mitä pyyntö koskee. Jos tiedoissa on virheitä, käyttäjä voi esittää rekisterin yhteyshenkilölle virheen korjaamista koskevan pyynnön. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa.

Rekisterin ylläpitäjä

Loitsun Lumo

Y-tunnus 3010391-6
Siltavoudintie 16 A 3
00640 Helsinki

+358 45 235 9191

Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä tallentaakseen tietoja koneellesi.

Hyväksytkö evästeiden käytön?